FOREVER STAY Waterproof Liquid Eyeliner (RENEWAL)
Rp 59.000
4 Reviews
CHOOSE Color:
Sold out! Notify Me When Restock
Details

I won't cry for you darling, My Eyeliner is far more interesting! (RENEWAL - SLIMMER TIPS & SQUARE PEN)

A Unique Sponge-Tip that giving you a clean bold line with every use.

Combined with a formula that dries super-quick for a Smudge-Proof, Water-Proof, & Oil - Proof application, our Forever Stay Sponge-Tip eyeliner will become your daily go-to!

 NA11191205731

How to Apply

Scratch the eyelid slowly just above the eyeball, the image is in the desired shape

Ingredients

Water, CI77266, Ammonium Acrylates Copolymer, Laurenth-21,Propanediol, Peg-10 Hydrogenated Castrol Oil, Phenexyethanol, Carylyl Glycol, Sodium Dehydroacetate.

5.0
Write a Review
clarisa salim
24/06/2021
Skin Type
Combination
Skin Tone
Light
eyeliner terfavorite sekarang
jujur awalnya coba-coba, ga expect sebagus itu eyelinernya. sekarang bikin eyeliner sekali garis dan hasilnya cantik banget.
Recommends this product
Claudia Friemi
31/03/2021
Skin Type
Combination
Skin Tone
Medium
ter fav
Mantul bgt sih ini eyeliner awet dan gampang bgt di aplikasinya bakal jadi fav bgt kuasnya enak bgt,bisa bkin perfect line
Recommends this product
Dina Musyarof
09/02/2021
Skin Type
Combination
Skin Tone
Light Medium
Eyeliner
Good, dengan body yang mungil sehingga mudah dibawa" Dan di apply
Recommends this product
Auliana Aqilah
05/02/2021
Skin Type
Normal
Skin Tone
Light
Waterproof
sempet penasaran banget pake eyeliner ini, akhirnya kesampean juga nyoba. dan ternyata emang beneran bagus, aplikator nya gampang buat dipake, dan claim waterproof nya ga pake boong, meskipun dipake seharian dan sempet keringetan dan kena air, beneran ga geser atau ga luntur bikin mata bawah jadi item. ga mungkin ga repurchase sih
Recommends this product
Account
Your Bag
0


Your shopping bag is feeling empty.
Only you can help change that—shop now!

Subtotal
Rp 0
Checkout Take Me Shopping